Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Κορασίδες: ΑΟ Νήαρ Ηστ - ΓΣ Προμηθέας 43 - 46

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, η ομάδας ηττήθηκε σήμερα στο "Γ.Μελισσηνός" από την ομάδα του ΓΣ Προμηθέα με σκορ 43-46.


Νευρικό και γενικά μέτριο παιχνίδι σήμερα από την ομάδα μας, τα κορίτσια του Προμηθέα παρουσιάστηκαν πιό δυναμικά και πιό ψυχωμένα ... Στο ημίχρονο και μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι η ομάδα μας ήταν 1 πόντο μπροστά, στο 3ο δεκάλεπτο έκαναν την εμφάνισή τους τα γνωστά λάθη μας με αποτέλεσμα ο Προμηθέας να πάρει μία μικρή διαφορά 4 πόντων. Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας το πάλεψε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η κρίσιμη φάση έγινε 15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη κι ενώ η ομάδα του Προμηθέα προηγείται με 1 πόντο:  κερδίζουμε τη μπάλα και βγαίνουμε στην επίθεση ... γίνεται όμως η βιαστική λάθος πάσα κι έρχεται στην αντεπίθεση το τελευταίο καλάθι του Προμηθέα που του χάρισε τελικά τη νίκη.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Προμηθέα για τη νίκη τους!  Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες !

Δεκάλεπτα: 14-13, 22-21, 28-32, 43-46

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν) : Λιατίφη 2, Σιδεράκη 22 (2), Τσίπρα, Ερτσενιάν, Καμουζά, Ραβανόγλου, Αμαραντίδου 7, Παπαγεωργίου 4, Σώμου 3 (1), Βεϊοπούλου 4, Μποτσιβάλη, Λιακοπούλου 1.

ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μανουζάκης) : Κότσιρα, Αργυρίου, Κανδεράκη, Σατρατζέμη 24, Οικονόμου 2, Τσέτα Ε., Μπεκατώρου, Βερροιοπούλου, Τσέτα Μ., Στεφανοπούλου 12, Παππά 8.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου