Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Κορασίδες: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Νήαρ Ηστ 35 - 39

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, η ομάδα μας σήμερα πέτυχε σπουδαίο διπλό στο κλειστό της Λεωφόρου επί του Παναθηναϊκού με σκορ 35-39 !

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με αρκετές όμως άστοχες προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα, γρήγορα όμως τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ισορρόπησαν το παιχνίδι και παίζοντας αρκετά δυνατά πέρασαν μπροστά στο σκορ κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με μία διαφορά 7 πόντων. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να κρατάει μία διαφορά 5 πόντων και να τελειώνει με  20-15.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη, βρήκε λύσεις στην πιεστική άμυνα των γηπεδούχων, πήρε ρημπάουντς, κυκλοφόρησε τη μπάλα, είχε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με ισόπαλο σκορ 25-25, στο τέταρτο η ομάδα μας έφθασε τη διαφορά μέχρι και τους 8 πόντους και το τέλος βρήκε, δίκαια και καθαρά, νικήτρια την ομάδα μας με 35-39.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για το πάθος που έδειξαν και τη σπουδαία νίκη τους !
Περαστικά στην Κατερίνα Σιδεράκη, ευχόμαστε κι ελπίζουμε ο τραυματισμός της στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να μην αποδειχθεί σοβαρός.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναθηναϊκού !

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 35 - 39

Δεκάλεπτα: 14-7, 20-15, 25-25, 35-39

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ (Τριάντος) : Κουρατόρα, Βελούδη Αικ., Ιθακήσιου, Μάνου 4, Λάπα 12 (2), Παπαγεωργοπούλου 8, Κατσιμάρδου 4, Κολτσίδα, Περιστέρη, Τασιοπούλου, Βελούδη Α. 7, Κολοκοτρώνη.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν) : Λιατίφη 2, Σιδεράκη 19 (1) Τσίπρα 2, Λιακοπούλου 2, Μποτσιβάλη, Ερτσενιάν 4, Αμαραντίδου, Ραβάνογλου, Σώμου 2, Βεϊοπούλου 2, Μαράντου, Παπαγεωργίου 6.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi gia na goustaroume!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου