Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Γυναικείο : ΑΟ Άγιος Νικόλαος Παλλήνης - ΑΟ Νήαρ Ηστ 41 - 47

Με νίκη έκλεισε για το 2010 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα μας. Για την 11η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου της Β'ΕΣΚΑ Γυναικών, η ομάδα μας σήμερα νίκησε στο κλειστό της Κάντζας τον Αγιο Νικόλαο Παλλήνης με 41-47, πετυχαίνοντας έτσι την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας έδειξε από την αρχή του αγώνα τις διαθέσεις της. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου όμως κατάφερνε να είναι συνέχεια κοντά στο σκορ και δεν μας άφηνε να μεγαλώσουμε τη διαφορά, χωρίς όμως να δείχνει ικανή να γυρίσει το παιχνίδι. Φθάναμε τους 5-7 πόντους διαφορά, μείωναν στους 2-3 πόντους. Σε αυτό τον ρυθμό κύλισε όλο το παιχνίδι κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.  Στα δύο τελευταία κρίσιμα λεπτά, η ομάδα μας καθάρισε το παιχνίδι αφού με λίγο καλύτερη άμυνα και κλεψίματα ανέβασε τη διαφορά στους 8 πόντους (39-47) για να πάρει τελικά τη νίκη με 41-47.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την καλή απόδοσή της και την καθαρή νίκη ! Συγχαρητήρια και στην αξιόμαχη ομάδα της Παλλήνης για την καλή προσπάθειά της ! Το πρωτάθλημα συνεχίζεται τη νέα χρονιά πλέον, αφού μεσολαβούν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ  41 - 47

Διαιτητές : Ζιγκιρίδης, Βασσάλος

Δεκάλεπτα : 10-14, 18-21, 29-33, 41-47

ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Τελάκης) : Αγγελοπούλου, Μπενέτου 6, Μαντζαβίνου, Σάλλα 12, Σαμωνά 5, Παπαϊωάννου 10, Κουλοχέρη 2, Καραμίχα 4, Κατάκη.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καλαμάρας) : Σιδεράκη 6, Κεχαγιά 9, Ζιαζοπούλου, Μούντζια, Κιόρογλου, Τσικουδή, Μπότση 17, Στρατηγού, Παναγιωτοπούλου, Μπαλαμπάνη 1, Σουλέ, Ρουμελιώτη 14.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου