Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Κορασίδες: ΑΟ Νήαρ Ηστ - ΑΟ Μελισσίων 48 - 52

Για την 12η αγωνιστική και 1η του δεύτερου γύρου, του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, η ομάδα μας σήμερα στην Καισαριανή γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Μελισσίων με 48-52

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον και αμφίρροπο μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ομάδα των Μελισσίων ξεκίνησε καλύτερα το 1ο  δεκάλεπτο αλλά η ομάδα μας στη συνέχεια βελτιώθηκε, το τελειώσε καλύτερα και βρέθηκε μπροστά με 14-12. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο 2ο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να ξεκινάει άσχημα και να το τελειώνει καλά κι έτσι να κλείνει το ημίχρονο με σκορ 27-24.
Στο τρίτο δεκάλεπτο συνέβησαν απίθανα πράγματα, με την ομάδα μας στις αρχές να παίζει πολύ καλά και να παίρνει μία διαφορά 11 πόντων, 39-28, αλλά στα μέσα περίπου του δεκαλέπτου να παθαίνει μπλακ αουτ και να δέχεται ένα σερί 0-10 κι έτσι το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει 39-38 ! Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια των Μελισσίων έφθασαν το σερί τους 0-13, πήραν κεφάλι στο σκορ, έφθασαν μέχρι και 7 πόντους (40-47) τη διαφορά. Καταφέραμε στα τελευταία λεπτά να μειώσουμε στους 2 (48-50), αλλά οι λάθος επιλογές μας στα τελευταία δευτερόλεπτα μας άφησαν με την πικρή γεύση της ήττας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στη Καισαριανή, από τον ΑΟ Μελισσίων αυτή τη φορά με σκορ 48-52.
Σήμερα που πήραμε πολλούς πόντους από αρκετά κορίτσια, ιδιαίτερα από την Έφη αλλά και από την Αγγελίνα, την Ισιδώρα και την Χριστίνα, δεν τράβηξε επιθετικά η Κατερίνα, που παρά τους 11 πόντους της, δεν την ήθελε σήμερα η μπάλα.  Ομως το πρόβλημα της ομάδας μας εστιάζεται κυρίως στην άμυνα.  Εχουμε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος ενώ έχουμε μία από τις καλύτερες επιθέσεις !
Η ομάδα μας δείχνει να περνάει μία περίοδο αγωνιστικής κούρασης και κάμψης. Ευτυχώς υπάρχει τώρα μία διακοπή 2 εβδομάδων λόγω των εορτών κι έτσι η ομάδα μας θα έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί και να ανασυντάξει τις δυνάμεις της, εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που έχουμε με 5 σερί εκτός έδρας παιχνίδια, για να μπορέσει τελικά να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη κατηγορία.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια των Μελισσίων για τη δίκαιη νίκη τους και καλή συνέχεια !
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους !

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  48 - 52

Δεκάλεπτα: 14-12, 27-24, 39-38, 48-52

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν) : Λιατίφη, Σιδεράκη 11, Τσίπρα 4, Καμουζά, Μποτσιβάλη, Ερτσενιάν, Αμαραντίδου, Ραβάνογλου, Σώμου 20, Βεϊοπούλου 8, Παπαγεωργίου 5, Λιακοπούλου.

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Ζήσης) : Κανατούλα, Σεββά 8, Δεσποτίδη, Πατουσέα, Δούρου 19, Τζίβα 13, Πολύζου 4, Κοτζαγεώργη Ε., Μπουζινέκη, Κοτζαγεώργη Κ. 2, Γιώτα 6, Θεοδωράκη.


Κ Α Λ Ε Σ   Γ Ι Ο Ρ Τ Ε Σ   Σ Ε  Ο Λ Ο Υ Σ ! 



1 σχόλια:

Thanos Giotas είπε...

Καλές Γιορτές σε όλα τα κορίτσια του συλλόγου σας, τους γονείς τους, την προπονήτρια και τους παράγοντες.
Στη νέα χρονιά να παιχτεί ακόμα καλύτερο μπάσκετ,μακριά από τραυματισμούς.

Θάνος Γιώτας, Έφορος Κορασίδων ΑΟ Μελισσίων

Δημοσίευση σχολίου