Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κορασίδες: ΑΕΣ Γαλατσίου - ΑΟ Νήαρ Ηστ 47 - 49

Εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλη νίκη σήμερα από τις κορασίδες μας. Για την 15η αγωνιστική (4η του Β' γύρου) του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ Κορασίδων, στο κλειστό του Γαλατσίου μετά από ένα  συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας επικράτησε της ομάδας του Γαλατσίου με σκορ 47-49 !

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι, από την αρχή μέχρι το τέλος. Συναρπαστικό, δυνατό παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ, πότε η μία ομάδα μπροστά πότε η άλλη, με καμιά ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ πάνω από 4-5 πόντους, με τα κορίτσια των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τα σκορ των δεκαλέπτων το δείχνουν καθαρά : 12-14, 14-10, 12-12, 9-13.

Αυτή τη φορά τα κορίτσια  μας έπαιξαν με πάθος (κάτι που τους έλειπε στα τελευταία παιχνίδια), ήταν αρκετά καλά στην άμυνα, έβρισκαν λύσεις στην επίθεση και πήραν άξια και καθαρά μία πολύ σημαντική νίκη ! Πολύ σημαντική και βαθμολογικά αλλά περισσότερο ψυχολογικά γιατί η ομάδα είχε  4 συνεχόμενες ήττες !
Από την ομάδα του Γαλατσίου δεν αγωνίστηκε η Βάσω Φουράκη, ενώ από την ομάδα μας δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης η Έφη μας, η Ισιδώρα μας έπαιξε με πυρετό και η Κατερίνα μας με στομαχικές διαταραχές λόγω ίωσης.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια μας για το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξαν και φυσικά για τη νίκη τους !
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του Γαλατσίου για τον πολύ καλό αγώνα τους και καλή συνέχεια !

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ  47 - 49

Δεκάλεπτα: 12-14, 26-24, 38-36, 47-49

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Δελληνιάτης) : Κώττη-Δόμπρετς 8, Ζυγογιάννη 23, Φουράκη, Μήτρου 8, Δήμα, Βιτζηλαίου Α. 2, Σταθέλου, Βιτζηλαίου Σ. 1, Κανίνια 3, Κωτσολάκου 2, Παπαδημητρίου, Παπαθανασίου.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Πιλικιάν) : Λιατίφη, Σιδεράκη 29(1), Τσίπρα 2, Καμουζά, Μποτσιβάλη 4, Ερτσενιάν 3, Αμαραντίδου 2, Ραβανόγλου, Λιακοπούλου, Βεϊοπούλου 9, Μαράντου, Παπαγεωργίου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στην ομαδαρα!

Δημοσίευση σχολίου