Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Παγκορασίδες: Χαραυγιακός ΑΣΚΗ - ΑΟ Νήαρ Ηστ στο παρκέ 31-32, στα χαρτιά 20-0

Για την 6η αγωνιστική (1ος όμιλος Α' φάσης) του Τουρνουά Παγκορασίδων της ΕΣΚΑ, η ομάδα μας χθες στο κλειστό της Ηλιούπουλης νίκησε την ομάδα του Χαραυγιακού 31-32 αλλά χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά και μηδενίζεται επειδή δεν κατέβασε 12 αθλήτριες !

Ετσι όπως τα κατάφερε φέτος η ΕΣΚΑ, δυστυχώς χθες χάσαμε ένα παιχνίδι που στο παρκέ το κερδίσαμε ! Λες και η ΕΣΚΑ όταν προγραμμάτιζε τους αγώνες, δεν ήξερε και δεν ξέρει ότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν 100% ξεχωριστές ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων αλλά ότι η μία ομάδα συμπληρώνει την άλλη. Και μας αναγκάζουν να τρέχουμε την ίδια μέρα από γήπεδο σε γήπεδο για να παίξουν τα κορίτσια 2 συνεχόμενα παιχνίδια, ή να παρακαλάμε για μετάθεση ώρας για να προλάβουμε και φυσικά να μη το πετυχαίνουμε πάντα ... τι να τους πεις ... πρόχειρα πράγματα όπως πάντα στον Ελληνικό αθλητισμό ... κρίμα ...

Ετσι χθες απόγευμα η ομάδα μας παρουσιάστηκε στις 17:45 στο κλειστό της Ηλιούπολης με 9 κορίτσια αντί των 12 που προβλέπει ο κανονισμός. Και αυτό γιατί στις 16:30 η ομάδα των κορασίδων μας έδινε κρίσιμο αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια ! Ο οποίος τελείωσε στις 18:00 και κάναμε αγώνα ταχύτητας μπας και προλάβουμε κάτι ... μάταια όμως αφού τελικά η ομάδα μας μηδενίστηκε, χάνει τον αγώνα 20-0 και ίσως ο μηδενισμός αυτός αποδειχθεί καθοριστικός και στερήσει από την ομάδα μας την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Nα σημειώσουμε εδώ το γεγονός πως ο αγώνας των κορασίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 13:45 (όπως φαίνεται και στη σελίδα αυτή, που είναι copy/paste από το site της ΕΣΚΑ). Ομως η ΕΣΚΑ μας ενημέρωσε 2 ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα ότι η ώρα αλλάζει και ο αγώνας θα γίνει στις 16:30, μη αφήνοντάς μας έτσι τον χρόνο να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την ώρα του αγώνα των παγκορασίδων. Κάτι που φυσικά προσπαθήσαμε αλλά δεν πετύχαμε.

Το παιχνίδι έγινε βέβαια κανονικά, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Η ομάδα μας χωρίς τις Εφη, Ισιδώρα, Ολγα, Χριστίνα, Αγγελική, Ναϊρίν και Κατερίνα, μετά από ένα ωραίο παιχνίδι, νίκησε την ομάδα του Χαραυγιακού με σκορ 31-32.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια που αγωνίστηκαν για τη νίκη τους !

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ - ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ  31 - 32

Οκτάλεπτα: 10-8, 16-12, 21-25, 31-32

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ (Κωσταλέτος): Οικονόμου 6, Παπαθανασίου Α. 1 Παπαθανασίου Ε. 3, Κωστάλα, Λεμονιά, Κονταρή 2, Καλαμάκη 2, Ζαχαρία 1, Μεϊμάρη, Μαζαράκη 15, Μακρυκώστα, Παπαδημητρίου 1.

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Στρατηγού): Αμπατζή 3, Αναγνώστου, Καμουζά 5, Μποτσιβάλη 2, Σιώρη, Ραβάνογλου 2, Σακαρέλλου, Μαράντου 8, Φρίσκου 12.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου