Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Γυναικείο: ΑΟ Νήαρ Ηστ - ΑΟ Αγ.Νικόλαος Παλλήνης 71-45

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ Γυναικών, η ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό της Νήαρ, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε της ομάδας του Αγίου Νικολάου Παλλήνης, με σκορ 71-45 κι ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία.

Ενα από τα καλύτερά της παιχνίδια έκανε σήμερα η ομάδα μας, ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο. Επαιξε πραγματικά πολύ καλά, τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αξιόμαχη ομάδα της Παλλήνης. 21-9 και 23-9 τα επιμέρους σκορ των 2 πρώτων δεκαλέπτων και το ημίχρονο έκλεισε με το μεγάλο σε παραγωγή και ευρύ σε διαφορά σκορ 44-18.
Στο Β' ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε, ο κόουτς χρησιμοποίησε αρκετό χρονικό διάστημα όλες τις αθλήτριες της ομάδας μας, αλλά και πάλι το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλό μέχρι και το τέλος που βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με σκορ 71-45. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί και την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΣΚΑ με 7 νίκες και 15 ήττες, καταλαμβάνοντας την 9η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της 3 ομάδες και θα πρέπει να περιμένει τώρα να δει αν τελικά θα παραμείνει στην κατηγορία ή όχι. Κάτι που εξαρτάται από το πόσες ομάδες θα πέσουν από τις μεγαλύτερες στις μικρότερες κατηγορίες και που θα οριστικοποιηθεί με την λήξη των πρωταθλημάτων των Α1 και Α2 κατηγοριών. 

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στον κόουτς για το πολύ καλό σημερινό παιχνίδι τους και τη νίκη τους ! Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθειά τους όλη τη σεζόν !
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Παλλήνης για την προσπάθειά της !


ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  71 - 45

Διαιτητές: Μακρής, Σκαλτσής

Δεκάλεπτα: 21-9, 44-18, 57-27, 71-45

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καλαμάρας) : Σιδεράκη 10(1), Κεχαγιά 4, Ζιαζοπούλου, Σουλέ, Κιόρογλου 2, Τσικουδή 14, Μπότση 12, Στρατηγού 7, Παναγιωτοπούλου, Σώμου, Ρουμελιώτη 22(3).

ΑΟ  ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Καλαϊτζάκη) : Αγγελοπούλου Ε. 7, Μπενέτου 11, Αγγελοπούλου Γ. 11(2), Κοτσοργιου, Σάλλα, Πρασσά, Αθανασοπούλου 6, Παπανδρέου, Λαψανά, Κουλοχέρη 1, Καραμίχα 8, Κατάκη 1.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου