Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ρούκι της χρονιάς η Σπανού !

Νέα μεγάλη διάκριση για την Αρτεμι Σπανού που αναδείχτηκε κορυφαία ρούκι παίκτρια της χρονιάς στην περιφέρεια της Northeast, όπου συμμετέχει το κολέγιο Ρόμπερτ Μόρις. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για το ελληνικό μπάσκετ και την 19χρονη παίκτρια, που έχει προκαλέσει θαυμασμό με τις φετινές της εμφανίσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Επίσης, η Σπανού επιλέχτηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας παρέα με την συμπαίκτριά της Γιοάνα Μόρτον. 



Η Σπανού είχε φέτος 12,9 πόντους και 9,5 ριμπάουντ ανά ματς και αναδείχτηκε έβδομη σκόρερ της περιφέρειας, 1η ριμπάουντερ, όγδοη στις ασίστ με 3,1, και πέμπτη στις τάπες με 1,8. Επίσης τα 11 νταμπλ-νταμπλ της την έφεραν στην δεύτερη θέση της περιφέρειας. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την Αρτεμι και την επιτυχία της. Το άξιζε απόλυτα και δεν μου έκανε έκπληξη η ομόφωνη επιλογή της. Ηταν η καλύτερη από τις ρούκις και οι προπονητές το αναγνώρισαν. Επίσης ανακηρύχτηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας οπότε αποτελεί πραγματικά μια από τις καλύτερες παίκτριες και όχι μόνο ανάμεσα στις ρούκις», δήλωσε ο προπονητής της Σαλ Μπουσκάλια. 

[Αναδημοσίευση από το weplayball.gr] 

Είναι ωραίο να βλέπεις Ελληνίδες μπασκετμπολίστριες να προοδεύουν ! 
Συγχαρητήρια στην Άρτεμη Σπανού για τα κατορθώματά της !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου