Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Τελική κατάταξη πρωταθλήματος κορασίδων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες play off του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑ. 
Η ομάδα των Άνω Λιοσίων κατέκτησε για 6η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα, ο ΜΕΛΑΣ Άγιος Ελευθέριος και το Σπόρτιγκ , μετά από μία πολύ καλή χρονιά, κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα, ενώ η ομάδα του Γαλατσίου κατέλαβε την 4η θέση.


Μετά τα παρακάτω αποτελέσματα των αγώνων play off και κατάταξης 3ης-4ης θέσης:

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 63-34 (3-0)

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 57-16 (2-1)
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 27-40 (1-3)

ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 25-57 (μονός αγώνας κατάταξης 3ης-4ης θέσης)

ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 52-34 (3-0)

η τελική κατάταξη της πρώτης 4άδας του πρωταθλήματος διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
2. ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
3. ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
4. ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Άνω Λιοσίων για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα !

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΜΕΛΑΣ Αγιος Ελευθέριος και στο Σπόρτιγκ για την επιτυχημένη φετινή πορεία τους και την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα !

Συγχαρητήρια στα κορίτσια όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα για την προσπάθειά τους ! Αρκετά από αυτά έχουν πλούσιο μπασκετικό ταλέντο και από αυτά εξαρτάται, από τη θέλησή τους και τη δουλειά τους, να τα δούμε σε λίγα χρόνια να παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου στις μεγάλες κατηγορίες !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to apotelesma aes galatsiou-ao sporting mallon einai anapoda an to sporting termatise trito!tha ithela na rwtisw an mporeite na parathesete kapoio sxolio gia tis 4 prwtes omades i kai genika gia oles...ti ksexwrise ti apogoiteyse fetos..ena sxolio gia tous proponites kai gia kapoia paidia pou ekanan ti diafora..eyxaristw

Θανάσης είπε...

Ευχαριστούμε για την επισήμανση, διορθώθηκε το λάθος :)

Οσον αφορά σχόλια για ομάδες και παίκτριες, δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί να το κάνουμε κι επιπλέον δεν παρακολουθήσαμε πολλά παιχνίδια όλων των ομάδων, παρά μόνο αυτά που έπαιζε η δική μας ομάδα, η Νήαρ Ηστ, για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη.
Κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντως, όλες οι ομάδες ήταν περίπου ισοδύναμες, με εξαίρεση τον ΔΑΣΑΛ, που, για άλλη μιά χρονιά, ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα και το Παγκράτι, που ήταν η πιό αδύναμη. Τέλος, σε όλες τις ομάδες υπάρχουν 1-2 κορίτσια που ξεχώρισαν και ξεχωρίζουν, τα περισσότερα είναι γνωστά σε όσους ασχολούνται με το άθλημα στις ηλικίες αυτές και δεν θεωρώ σκόπιμο να αναφερθούμε σε ονόματα.
Ήταν πάντως ένα πολύ καλό κι ενδιαφέρον πρωτάθλημα !
Ευχαριστούμε !

Δημοσίευση σχολίου