Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Γυναικείο: Ακαδημία 2008 - Νήαρ Ηστ 37 - 38

Σπουδαία νίκη πήρε η ομάδα μας εκτός έδρας στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στην Ακαδημία!
Ένα παιχνίδι που στο πρώτο μισό δεν προμήνυε ούτε στο ελάχιστο το αγχωτικό, για γερά νεύρα τέλος! Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η ομάδα μας πήρε αρκετά εύκολα κεφάλι στο σκορ με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με το αρκετά άνετο 10 -24.
Οι γηπεδούχες όμως, που μετά την ανάπαυλα μπήκαν πιο αποφασισμένες και με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, κατάφεραν και μάζεψαν τη διαφορά τόσο που τα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Η ομάδα μας φάνηκε να μην έχει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στο τελευταίο δεκάλεπτο γι' αυτό και υπέπεσε σε αρκετά λάθη, που ευτυχώς δεν κόστισαν τη νίκη!
Ωστόσο στο τέλος, οι παίκτριές μας κατάφεραν και κράτησαν μπάλα, προστάτεψαν το καλάθι μας σε κρίσιμες φάσεις και το τέλος του παιχνιδιού μας βρήκε μπροστά για έναν πόντο 37 - 38!
Κρατάμε τη δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά για την επόμενη αγωνιστική!
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας! Συγχαρητήρια και στην Ακαδημία 2008 για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Τα δεκάλεπτα:
1ο: 6 -16
2: 4 - 8
3ο: 13 - 7
4ο: 14 - 7

Ακαδημία 2008 (Μελέτης, Νικολουλάκος): Χρυσοχόου Ε. 14, Ζωγραφάκη Α. 2, Σταυρίδη Η., Κάβουρα Α. 4, Ιωάννου Σ. 3, Καραμιχάλη Σ. 6, Μάνου Ε., Αδαμάκου Σ. 8, Λάππα Δ., Αναγνωστοπούλου Δ., Κουτσιουμάρη Γ., Μπότσικα Γ.
Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή Ι. 8, Μπαλαμπάνη Π., Μπότση Β. 11, Σουλέ Α. 1, Πέτσα Δ., Τραγογιάννη Α., Κεχαγιά Μ., Στρατηγού Ε. 3 (1), Παναγιωτοπούλου Χ., Κιόρογλου Α, Κρητικοπούλου Χ. 15, Τσίπρα Α.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/KV6w_QBvM8w

Δημοσίευση σχολίου