Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Γυναικείο: Τούφας Φ.Ο. - Α.Ο. Νήαρ Ηστ 30 -24

Δεν υπάρχουν και πολλά που θα μπορούσαν να ειπωθούν σχετικά με το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' ΕΣΚΑ ανάμεσα στην ομάδα της Τούφας και της Νηαρ Ήστ...
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με 30 λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας ενός αγώνα βόλλευ που διεξαγόταν στο κλειστό της Πέρκιζας, οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα θέαμα πραγματικά φτωχό σε φάσεις, σε ένταση, σε ρυθμό και φυσικά στο σκορ, με την ομάδα της Τούφας να δείχνει πιο αποφασισμένη στο τέλος και να παίρνει τη νίκη.
Το παιχνίδι αυτό σαφώς και αποτελεί μία κακή παρένθεση και η ομάδα μας ελπίζουμε ότι γρήγορα θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και στο μαχητικό της πρόσωπο.
Καλή συνέχεια στην ομάδα της Τούφας.

Δεκάλεπτα:
1ο: 06 - 09
2ο: 08 - 05
3ο: 08 - 03
4ο: 08 - 07

Τούφας Α.Ο. (Λάγιου): Βελέντζα Κ., Καμπούρη Ι. 4, Εξαρχοπούλου Ε. 5, Χρυσικού Χ., Γαληνού Μ. 2, Μπασιαδάκη Σ. 11 (3), Σωτηροπούλου Ε. 1, Χατζηδημιτρίου Π. 2, Ζαφειροπούλου Γ., Σχοινά Ε., Μουτοπούλου Ζ., Κανέλλου Θ. 5

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή Ι. 3, Μπαλαμπάνη Π., Μπότση Β. 7, Σουλέ Α., Μούτζια Ε., Τραγογιάννη Α. 3, Κεχαγιά Μ. 1, Στρατηγού Ε. 8 (2), Παναγιωτοπούλου Χ., Κιόρογλου Α, Κρητικοπούλου Χ. 3, Πέτσα Δ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου