Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Γυναικείο: Α.Ο.Νήαρ Ηστ - ΠκΑΟ Άμιλλα 45 - 37

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας μετά από δύο αγωνιστικές, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑ!
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, προηγήθηκε με 17 -10 και παρέμεινε μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! Απαλλαγμένη από τους κακούς της δαίμονες, την αφλογιστία στην επίθεση και την κακή της άμυνα, μπόρεσε και βρήκε επιθετικές λύσεις, έπαιξε κλειστά στην άμυνα, πίστεψε ότι μπορεί να κερδίσει και πήρε, τελικά, το αποτέλεσμα που της άξιζε.
Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά, με τη Νήαρ να προηγείται σταθερά για τουλάχιστον 6 πόντους. Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντιδράσουν, με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα μας άντεξε και πήρε τους δύο πολύτιμους βαθμούς και το ροζ φύλλο αγώνα!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την καλή τους εμφάνιση και τη νίκη! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα της Άμιλλας!

Τα δεκάλεπτα:
1ο: 17 -11
2ο: 10 - 09
3ο: 08 - 09
4ο: 08 - 07

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή Ι. 15, Μπαλαμπάνη Π.4, Μπότση Β. 8, Σουλέ Α. 7, Πέτσα Δ., Τραγογιάννη Α., Κεχαγιά Μ., Στρατηγού Ε. 9 (3), Παναγιωτοπούλου Χ., Κιόρογλου Α, Κρητικοπούλου Χ. 2, Τσίπρα Α.

ΑΜΙΛΛΑ (Περσίτσας): Αυγέρη 4, Στρατικοπούλου 10, Πέτσα Λ., Μυλωνά, Τουρκαμπή 4 (1), Ντόντη, Γουναρά 6 (1), Πλεμμένου 8, Ξυράφη, Καούνη 4, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 1.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου