Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Νήαρ Ηστ - Τούφα Φ.Ο 44 - 37 (εξ αναβολής)

Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η ομάδα μας απόψε στο εξαναβολής λόγω διακοπής ρεύματος παιχνίδι με την Τούφα στο γήπεδό της! Όχι μόνο πήρε τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης - που τους χρειάζεται οπωσδήποτε για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού - αλλά κέρδισε και την διαφορά των 6 πόντων που υπήρχε από τον προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων!
24 λεπτά απέμεναν να παιχτούν σήμερα και οι δύο ομάδες δεν είχαν περιθώρια για νωθρό ξεκίνημα...Μπήκαν δυνατά με τη Νήαρ να θέτει από την αρχή υποψηφιότητα για τη θέση του νικητή, αφού χτύπησε την Τούφα στο αδύνατο σημείο της που ήταν το γρήγορο παιχνίδι. Από τη μεριά της η Τούφα, με την γνωστή κλειστή και καλά διαβασμένη άμυνα πάλεψε και έμεινε κοντά στο σκορ με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το ημίχρονο με το ρευστό 25 -22.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ φτωχό σε πόντους καθώς επιτεύχθηκαν μόλις 10 και από τις δύο ομάδες μαζί! Καμία ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να παρατήσει το παιχνίδι αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ανέδειξε νικητή, αφού 2 περίπου λεπτά πριν το τέλος η Νήαρ είχε προηγηθεί με απόσταση ασφαλείας. Λάθη όμως στην άμυνα και ένα εύστοχο τρίποντο της Τούφας έθεσαν σε κίνδυνο όχι τη νίκη αλλά τη διαφορά...Ωστόσο, η Τούφα δεν ευστόχησε στις βολές 3 δευτερόλεπτα πριν τη νίκη και έτσι φτάσαμε πανάξια στο 44 - 37.
Για την ομάδα μας είναι μία ψυχολογική ανάσα, ενώ η Τούφα μάλλον μπήκε σε πολύ άσχημες περιπέτειες μετά από αυτήν την ήττα.
Συγχαρητήρια στον προπονητή και τις παίκτριες! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στην ομάδα της Τούφας.

Δεκάλεπτα:
1ο: 11 - 17
2ο: 14 - 05
3ο: 04 - 06
4ο: 15 - 09

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή 17, Μπαλαμπάνη 2, Μπότση 16, Σουλέ 3, Καραμπέτσου, Τραγογιάννη, Κεχαγιά, Στρατηγού 2, Παναγιωτοπούλου 4, Κιόρογλου, Κρητικοπούλου, Πανίτσα

Τούφα Φ.Ο. (Λάγιου): Βελέντζα, Ζαφειροπούλου, Καμπότρη 6,Χρυσικού, Γαληνού 8 (1), Μπασιαδάκη 8 (1), Εξαρχοπούλου 6, Χατζηδημητρίου, Σωτηροπούλου, Κανέλλου 6, Μικράκη, Σχοινά 3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου