Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γυναικείο: Νήαρ Ηστ - Ιάσων Κολωνού 47 - 45

Παρά τα προγνωστικά και όσους πίστευαν σε μια άνετη επικράτηση του Ιάσονα μέσα στην Καισαριανή, ο προπονητής Καλαμάρας και τα κορίτσια του είχαν πολύ διαφορετική άποψη για τον σημερινό αγώνα κερδίζοντας με 47 - 45! Πάτησαν ακόμα πιο στέρεα στην υπόθεση της παραμονής της ομάδας στη Β ΕΣΚΑ και παράλληλα έβαλαν φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος, μιας και ο Ιάσονας δεν είχε την πολυτέλεια μιας ήττας.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και με πολύ σφιχτές άμυνες το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 09 - 13. Το ημίχρονο τελείωσε 21 - 24, ενώ η έναρξη του τέταρτου δεκαλέπτου έθεσε τα πράγματα σε μηδενική βάση με το σκορ στο 36 - 36. Οι πολλές προσπάθειες, οι πολλές προσωπικές μάχες, η δυνατή άμυνα και από τις δύο ομάδες έκαναν το παιχνίδι αμφίρροπο και εξόχως συναρπαστικό! Με ένα τέτοιο σκορ δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ανωτερότητα κάποιας ομάδας.
Η κοντύτερη εν γένει ομάδα μας μάζεψε ριμπάουντ και έπαιξε άμυνα σαν να μην υπήρχε αύριο. Ο Ιάσονας με καλύτερη κυκλοφορία, πίεσε πολύ στον άσσο και το κατέβασμα της μπάλας με παγίδες σε όλο το γήπεδο, γεγονός που μας ζόρισε ιδιαίτερα. Ωστόσο,η κακή ψυχολογία και η έλλειψη ψυχραιμίας κάτω από το καλάθι τον έκανε να χάσει πολύ κρίσιμα καλάθια και τελικά και το παιχνίδι.
Είναι μια πανάξια νίκη που αν κανείς παρακολουθεί την φετινή προσπάθεια της ομάδας μόνο ανέλπιστη δεν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει. Με ένα σερί πολύ καλών παιχνιδιών, ανεξάρτητα από το αν τελικά ήρθαν θετικά αποτελέσματα, αυτή η νίκη ήρθε να επιβεβαιώσει την αξία της ομάδας και να αποδείξει ότι κανένα παιχνίδι δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο... Η ομάδα έχει μέλλον και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο!
Πολλά πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στις παίκτριες για τον σημερινό αγώνα! Καλή συνέχεια στον Ιάσωνα και συγχαρητήρια. Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψω τον κόσμο που και στο σημερινό παιχνίδι έβαλε το δικό του λιθαράκι για το θετικό αποτέλεσμα!

Δεκάλεπτα:
1ο: 09 - 13
2ο: 12 - 11
3ο: 15 - 12
4ο: 11 - 09

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή 10, Μπαλαμπάνη 13, Μπότση 8, Σουλέ 3, Πέτσα, Τραγογιάννη 6, Αμαραντίδου, Στρατηγού 2, Παναγιωτοπούλου, Κιόρογλου, Κρητικοπούλου 5, Ερτσενιάν

Ιάσων Κολωνού (Ιντζελέρ): Μαρτζακλή, Κοκίου 3, Μπουκίτα 4, Θεοδωρακοπούλου 12, Μαυροειδάκου, Ανδρεοπούλου 3, Συριοπούλου 15, Τσακιράκη 3, Ρουκουνάκη, Χριστοδουλοπούλου, Πούλη 5, Κωσταρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου