Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Γυναικείο: Πεύκη - Νήαρ Ηστ 52 - 31

Έπεσε η αυλαία για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ την Κυριακή 18 Μαρτίου με την ομάδα μας να δίνει τον τελευταίο της αγώνα στην Πεύκη με την ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι, που ήταν αδιάφορο από βαθμολογική πλευρά και για τις δύο ομάδες, δεδομένου ότι η Πεύκη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ και η Νήαρ την παραμονή της στην κατηγορία, ξεκίνησε ιδιαίτερα αγχωμένα για την ομάδα μας. Οι γηπεδούχες ξέραν τι θέλαν και έδειξαν τις προθέσεις τους από το πρώτο κιόλας λεπτό. Η Νήαρ μπήκε με πολύ άγχος γεγονός που αποδεικνύεται από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου, 14 - 4.
Η Πεύκη ήταν σαφώς πιο δυνατή και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η διαφορά άλλοτε άνοιγε περισσότερο άλλοτε έκλεινε λίγο, αλλά τα πράγματα είχαν δρομολογηθεί από το πρώτο δεκάλεπτο. Η Πεύκη δίκαια βρίσκεται στα μπαράζ και αυτό δεν τίθεται προς αμφισβήτηση.

Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες και τον προπονητή για την προσπάθεια! Συγχαρητήρια στην Πεύκη και καλή επιτυχία στα μπαράζ!

Δεκάλεπτα:
14 - 04
13 - 11
15 - 10
10 - 06

Πεύκη (Λοίζου): Ανδριανοπούλου 3 (1), Κανιζέλη, Δουκίδη 6, Βουακίδη, Λιάγκα 11 (1), Γκουρμα 4 (1), Δελώτη, Βάννου, Αλεξίου 3, Κανελέτη 15, Μουστάκη 3, Χαϊμανίδου 4

Νήαρ Ηστ (Καλαμάρας): Τσικουδή 4, Μπαλαμπάνη 6, Μπότση 6, Σουλέ 6, Πέτσα, Τραγογιάννη 2, Καραπέτσου, Στρατηγού 1, Παναγιωτοπούλου 6, Κιόρογλου, Κρητικοπούλου, Πανίτσα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου