Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Γυναικείο: Αντί επιλόγου

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς! 22 εβδομάδες, 22 αγωνιστικές, πολλά λεπτά παιχνιδιού, πολύ περισσότερα λεπτά προπόνησης, πολλά καρδιοχτύπια, απογοητεύσεις, χαρές, νίκες και ήττες μεσολάβησαν για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή!
Το φετινό πρωτάθλημα κατά πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το πλέον ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών και η ομάδα μας σε αυτό το πρωτάθλημα κατάφερε να κάνει 7 νίκες, να σώσει την κατηγορία, να είναι αξιόμαχη και να παλεύει κάθε παιχνίδι, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους να την αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα.
Αναλυτικά, η Νήαρ Ηστ νίκησε τον Ιάσωνα Κολωνού (εντός), το Μαρούσι (εντός), την Τούφα (εντός), τη Δάφνη Δαφνίου (εντός), την ΠκΑΟ Άμιλλα (εντός), την Ακαδημία 2008 (εκτός), τον Φιλαθλητικός (εντός) και σκόραρε συνολικά 873 πόντους καθιστώντας την έδρα μας ιδιαίτερα δυνατή όπως δείχνουν τα αποτελέσματα!
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι με τον τρόπο τους μας βοήθησαν να ολοκληρώσουμε την φετινή χρονιά και έδωσαν τον δικό τους αγώνα από την κερκίδα!
Καλή επιτυχία στις παίκτριες της ομάδας που φέτος δοκιμάζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, με το καλό καλά αποτελέσματα και καλή αντάμωση στα γήπεδα με τη νέα σεζόν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου